M

Hola!

Sóc la Irene, dissenyadora gràfica i directora d’art freelance d’Andorra. Em dedico principalment al branding o identitat de marca: construeixo identitats visuals úniques i rellevants per a petits i mitjans negocis. D’aquesta manera poden ser fàcilment reconeguts pel seu públic i establir-hi una comunicació coherent i perdurable.

També treballo en disseny editoriallettering per encàrrec (la tipografia és una de les meves passions, i un pilar en la meva feina!). El meu objectiu és crear comunicació visual creativa i de qualitat per a que el teu projecte arribi més lluny.

I tu? M’expliques el teu projecte?

Tan si vols llençar a la llum el teu nou projecte, com si vols donar-li un gir a la teva marca ja existent, et puc ajudar a trobar la imatge que necessites.

 

30 anys d’Escola Andorrana

Identitat de marca

L’Escola Andorrana significa construir, experimentar i crear des de ben petit. Per això he desenvolupat una tipografia senzilla i creativa que apel·la a les contruccions dels nens. A partir d’aquí, es contrueix el logotip de l’aniversari i missatges que reflexen la filosofia de l’escola.

Client: Escola Andorrana

Any: 2014